PHOTO NR57

alanyadfhdfhgg
I MISS ALANYA

PHOTO NR55


Sometimes you're not impressed with the work you've done
And love isnt love if you didnt hurt someone.

PHOTO NR54

tjenaläget?


PHOTO NR53

"Jag är med och tävlar i fototävlingen "Porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet – fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!"


PHOTO NR52

never mind the night


PHOTO NR51

Ett rum jag har gjort i Cinema 4D, som vi även tänkte använda som förhandsvisning för väggmålningar etc!


INFORMATION VÄGGMÅLNING

dafh

Hej! Jag heter Elvira Jacobi och bor i Sundsvall. Jag har nyligen börjat göra väggmålningar både till mig själv och vänner. Jag har fått massor av mail där ni undrar hur/när/vad jag för väggmålningar (målade för hand), vad det kostar och hur det blir om man bor långt bort.

Det är så här att jag går sista året på Medieprogrammet på Sundsvalls gymnasium. I sista året kan man välja en kurs som kallas Ung företagsamhet. Jag och min vän Bodil, har kommit på den briljanta idén att koncentrera oss på just väggar. Allt ifrån egen-designade tapeter till väggmålningar och förstorade foton. Vi har inte kommit igång helt på allvar än pga att kursen just startat. Men vi kommer inom någon vecka att ha en fungerande hemsida där vi gärna tar emot beställningar. Där kommer vi även svara på alla era frågor angående målningarna. Vi har lösningar på alla era frågor. Självklart svarar jag på alla era mail men håll er uppdaterade, vårat UF företag är snart igång på riktigt och vi är redo att anta alla uppdrag vi kan få!!

/Elvira Jacobi & Bodil Wedberg
emj-_-@hotmail.com
wedberg@hotmail.com


PHOTO NR49


2 väggmålningar jag har gjort!
den 1a är min egen och den andra är min kusins.


mer info om målningarna kommer imorgon! :)

PHOTO NR48


dollHouse


PHOTO NR47


tänkte visa hur jag redigerat en av bilderna som tillhör samma "serie" som porträttbilden! 1a bilden är helt oredigerad. 2a bilden har jag gjort svart/vit och ljusat upp ansiktet. 3dje bilden har jag ändrat kurvorna och kontrasten. "målat" med burntool på ställen där jag vill att skuggorna ska bli förstärkta, tex kindbenen och nyckelbenen. Ljusat upp ögonen och håret!
VOILA!

PHOTO NR46


xxzxcuz me

PHOTO NR44


jag är med i ellens (http://alatariiel.blogg.se/) porträtt-tävling!!
vinsten är ett close up 10+ filter från http://www.tvspelsweb.se/

PHOTO NR42


p!ink

PHOTO NR40


fotade i åre i vintras  hihi

PHOTO NR39


hejhej

PHOTO NR38


PHOTO NR37


RSS 2.0